top of page

Evenimente de diseminare

Workshop ”Managementul timpului”- Iași, România

Experți de la ZIVAC GROUP CENTRAL au organizat și prezentat workshopul „Managementul timpului” la Iași, România. În cadrul workshopului a fost prezentat proiectul cu obiectivele sale și au fost diseminate rezultatele intelectuale ale proiectului.

Congresul mondial de hipnoză clinică - Roma, Italia

IIAPHS a prezentat proiectul UE ”Echilibrul prin non-violență”  la Congresul Mondial de Hipnoză Clinică (Roma, Italia). La eveniment au participat peste 70 de persoane.

Workshop ”Echilibru prin non violență”- București, România

Experți de la ZIVAC GROUP CENTRAL au organizat și prezentat workshopul „Echilibru prin non violență” la București, România. În cadrul workshopului a fost prezentat proiectul cu obiectivele sale și au fost diseminate rezultatele intelectuale ale proiectului.

Congresul Internațional de Hipnoză - Roma, Italia

Proiectul UE „Echilibru prin non-violență” a fost prezentat de cătrepartenerul IIAPHS în cadrul Conferinței internaționale de Hipnoză cu o audiență de 100 de persoane. Au fost discutate implicațiile practice pentru prevenirea violenței.

Congresul Internațional de Criminalistică - Doha, Qatar

Violența psihologică este la fel de gravă ca și violența fizică, chiar dacă este mult mai puțin vizibilă. În cadrul proiectului ”Echilibru prin non violență”, acesta este principalul rezultat al cercetării efectuate de Zivac Group împreună cu IIAPHS din Italia și DIONE din Cipru, pe 1300 de elevi din România, Cipru și Italia. Devine esențial pentru școli să se doteze cu metode și tehnici de combatere a violenței psihologice. Copiii care sunt abuzați la școală au mai multe șanse să abandoneze școala și să devină Adulți violenti! Am prezentat această lucrare în Qatar la Congresul Internațional de Crisminalistică, cu speranța de a sensibiliza organizațiile implicate în acest subiect din întreaga lume și vom continua să facem acest lucru.

Workshop ”Managementul comunicării”- Cluj, România

Experți de la ZIVAC GROUP CENTRAL au organizat și prezentat workshopul „Managementul comunicării” la Cluj, România. În cadrul workshopului a fost prezentat proiectul cu obiectivele sale și au fost diseminate rezultatele intelectuale ale proiectului.

Curs Internațional de Psihologia Crimei - Roma, Italia

Roma, Italia
IIAPHS și ZIVAC au prezentat proiectul ”Echilibru prin non violență” și rezultatele acestuia (”Studiu de cercetare și analiză a fenomenului violenței” și ”Manual ”Echilibru prin non violență”) pentru o audiență de 250 de persoane (studenți, psihologi) la Cursul Internațional de Psihologia Crimei. A fost expus un afiș care rezuma rezultatele cercetării.

Curs de comunicare non-verbală - Milano, Italia

IIAPHS a prezentat proiectul UE ”Echilibrul prin non-violență” în fața unei audiențe de 130 de persoane la Milano, la cursul de comunicare non-verbală. În cadrul evenimentului au fost prezentate și rezultatele obținute în cadrul proiectului.

CONFERINȚA DE PSIHOLOGIE

HYPERION 2020

Coordonatorul ZIVAC GROUP CENTRAL a prezentat proiectul ”Echilibru prin non violență” și rezultatul acestuia - ”Studiu de cercetare și analiză a fenomenului violenței” la Video Conferința de psihologie HYPERION 2020 - Prespective inovative în domeniul psihologiei aplicate. La video conferință au participat 112 persoane (studenți, psihologi).

bottom of page