top of page

Parteneri

International Institute of Applied Psychology and

Human Sciences - ITALIA

International Institute of Applied Psychology and Human Sciences (I.I.A.P.H.S.) este o asociație culturală și științifică situată în Italia. Scopurile asociației sunt:

1. Să promoveze cercetarea științifică în domeniul psihologiei, de asemenea, în cooperare cu entități științifice și organizații atât publice cât și private, naționale și internaționale

2. Colectarea și elaborarea datelor, structurarea și implementarea intervenției psihologice și diseminarea informațiilor privind psihologia aplicată și științele umane

3. Divulgarea metodologiei cercetării științifice, psihologiei și științelor umane

4. Pentru a facilita cunoașterea și învățarea critică a psihologiei aplicate

5. Să promoveze și să organizeze cursuri de instruire, seminarii, congrese, ateliere, conferințe despre psihologia aplicată și științele omului;

6. Să promoveze cunoștințele psihologice în alte profesii, facilitând multidisciplinaritatea

7. Să gestioneze și să implementeze proiecte europene

 

În 2018, IIAPHS a avut peste 1500 de asociați și a lucrat în special în domeniile

1. Organizarea și implementarea Cursuri de formare în psihologie aplicată: IIAPHS a implementat la Torino, Milano, Padova și Roma următoarele cursuri: Comunicare non-verbală și Detecție de minciună. IIAPHS este implicat, de asemenea, în cursuri gratuite cu cursuri gratuite menite să divulge Psihologia Aplicată precum „Cum să folosești mintea pentru a schimba” și „Persuasiunea”.

2. Organizarea și implementarea Conferințelor internaționale. Am implementat în 2017 Cursul internațional de psihologie criminală cu participarea unor vorbitori cheie din România, SUA, Italia, Camerun și Polonia, cu 220 de participanți.

3. Realizarea unei cărți: „Mentimi” despre tehnici de detectare a minciunii cu participarea experților din SUA, România și Italia.

4. Participarea la șase proiecte UE Erasmus + KA2. Primul numit „Profilul informațiilor”, condus de Zivac Group Central, a avut ca scop producerea de rezultate intelectuale pentru analiștii de informații, factorii de decizie, profesioniștii în domeniul resurselor umane și alți angajați care gestionează informațiile cheie ale companiilor și entităților guvernamentale. În acest proiect a fost definit și un model de competență pentru analiștii de informații și factorii de decizie. și cel de-al doilea „Un parteneriat pentru schimbare” a avut drept scop identificarea și reducerea comportamentului violent. Ținta este foarte largă, implicând polițiști de frontieră, angajați ai regiilor corecționale și psihologi.

 

IIAPHS include experți în psihologie și științe sociale: psihologie socială, psihometrie, psihologie criminală, psihologia marketingului, psihologie criminalistică, psihologie culturală. Rețeaua noastră include profesioniști din mai multe țări UE. Marea majoritate a asociaților sunt studenți, credem că aceste caracteristici ne vor facilita implementarea unui plan de diseminare adecvat. Mai mult, experții IIAPHS sunt pe deplin disponibili pentru a-și împărtăși rețeaua de contacte online prin intermediul strategiilor de diseminare a internetului care implică un site web cu un rezultat total de 2.200.000 de milioane de vizualizare / an și 32.000 de abonați la newsletter.

Web site: www.iiaphs.com

bottom of page